Αίθουσα Λογοθεραπείας

Δημιουργήσαμε, φτιάξαμε και πετύχαμε ένα ιδανικό και προσιτό μέρος, την αίθουσα λογοθεραπείας. Μια αίθουσα δημιουργική, λειτουργική, ένα προσωπικό χώρο εκπαίδευσης και εκμάθησης.

Προσθέσαμε ομορφιά, γούστο, ζωντανά χρώματα, άπλετο φως και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μια ευχάριστη και ζεστή αίθουσα όπου βγαίνει μια πετυχημένη και αποτελεσματική παραγωγή.

Τα σύγχρονα και εξελιγμένα επιστημονικά εργαλεία, καθώς επίσης και οι πρόσφατες έρευνες και μεθόδους που χρησιμοποιούμε, καθώς επίσης και η εμπειρία μας 8 χρόνια που λειτουργεί το Λογοθεραπευτήριο μας, μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα μας.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ανήκουμε στους ελάχιστους που διαθέτουν το ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ με ΛΕΞΙΠΑΙΓΝΙΟΕίναι ο master πίνακας που βοηθά έξυπνα και άμεσα στην καλύτερη εκμάθηση με διαφορετικές μεθόδους μάθησης: ακουστικά, οπτικά, κιναισθητικά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Με σύγχρονα μέσα μπορείτε να παρακολουθήσετε τους τρόπους εκπαίδευσης – εκμάθησης κατά την ώρα της διδασκαλίας χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί από τους θεραπευόμενους μας. Έτσι είστε και εσείς πολύ πιο κοντά στη μέθοδο μας και θα μπορείτε και εσείς να βλέπετε τη βελτίωση του θεραπευόμενου.